profilovka malá

O mně

Mgr. Hana Kaniová

Mou celoživotní vášní, která se mi prolíná i pracovní kariérou, je vzdělávání a osobní rozvoj.  Jsem koučka a lektorka a pomáhám svým klientům 🔸 podívat se na svůj život z nadhledu, ujasnit si, co opravdu chtějí, a nastavit cestu k cíli, 🔸 rozvinout potenciál a silné stránky, 🔸 najít jedinečné řešení životní či pracovní situace, 🔸 zvýšit sebevědomí a získat odvahu k uskutečnění cílů a snů, 🔸  zmírnit trému a mnohé další…

Ke koučování mě přivedla má osobní zkušenost, kdy se mi radost z práce a vysokého nasazení studijní ředitelky jazykové školy začala pomalu vytrácet a stála jsem na prahu vyhoření. Koučink mi pomohl ujasnit si, co opravdu chci, a nastavit cestu, jak toho dosáhnout. Ani po letech mě nepřestává ohromovat, jaký je koučink urychlovač a efektivní cesta k nalezení jedinečného řešení. A nejlepší na tom je, že si na své řešení přijdete sami.

Mimo manažerský a výkonový koučink se specializuji na integrativní koučink se zaměřením na NLP a Gestalt přístup v koučování, které umožňují řešení i hlubších témat jako odstranění bloků a obav, zmírnění trémy či zvýšení sebedůvěry. Při koučování často využívám prožitkové koučovací techniky, které umožňují hlubší práci a vedou k pozitivním změnám, které jsou udržitelné.

Jako lektorka měkkých dovedností se zaměřuji na komunikaci v mnoha jejích podobách (efektivní komunikace, respektující a nenásilná komunikace, aktivní naslouchání, asertivita, zpětná vazba), emoční inteligenci, práci s emocemi a kreativnímu myšlení. Mezi má oblíbená témata patří také sebedůvěra, work-life balance, sebekoučink a koučovací techniky pro manažery a vedoucí týmu.

 

 

Výcviky a kvalifikace:

Členka Asociace integrativních koučů

Koučka a mentorka v Minerva21

Creative Gestalt, Gestalt Essence, 2023

Hledání dobrého tvaru, Gestalt Essence, 2021

NLP Master, NLP Training, 2020

NLP Practitioner, NLP Training, 2019

Integrativní kouč, Škola manažerského rozvoje, 2017

Chcete rozvíjet svůj potenciál? Potřebujete změnu ?

Vydejme se spolu na cestu k Vašemu jedinečnému řešení…